OM BALLERUP MUSICAL

Ballerup Musical er en ambitiøs teatergruppe som er del af Ballerup Ungdomsskole. Ballerup Musical har i snart to årtier arbejdet med musicals, hvor omdrejningspunktet er de unge i Ballerup Kommune. På tværs af alder (13-25) har Musicalholdet hvert år løftet i flok for at skabe en forestilling med høj produktionsværdi.

Forud for hver opsætning har vi undervisning i drama, dans og sang – og jo længere vi når i forløbet begynder vi at gå arbejde med musicalen. Vi har ofte dygtige gæstelærer på besøg, som kan give os endnu flere værktøjer til, at blive bedre til det vi laver.

Udover at udvikle os sammen indenfor scenekunst, dans og sang, er det også et musicalhold, hvor vigtige venskaber opstår. Vi er der for hinanden – både på scenen og i fritiden. Der skabes relationer som man aldrig ville have været foruden.

Bor du i Ballerup Kommune og kunne du tænke dig at være med?

Vi er allerede igang med dette års hold. Men hold øje med hjemmesiden, Facebook og Instagram til august 2022.

Læs mere på bask.dk

Dramaundervisning

Du modtager undervisning i drama og skuespil gennem spændende øvelser og lege. Dette giver dig mulighed for at skabe din karakter til forestillingen. Ikke mindst hjælper undervisningen dig til at tale tydeligere, improvisere og arbejde med følelser.

Sang

Du modtager undervisning i sang, hvor vi arbejder med stemmen og udtryk. Du får en god forståelse af sund sang og hvordan du kan harmonere med andre i kor situationer.

Dans

Du modtager også en masse undervisning i dans. Det indebærer både forskellige koreografier i stilarter der lægger sig op til den pågældende musical. Men det handler ligeså meget om at komme i en god form, så man ikke blive træt eller forpustet når man skal eksempelvis skal synge samtidig. Du bliver smidigere, stærkere og har mere overskud.