En teaterkoncert med musik og tekst af danske kunstnere.

Teaterkoncerten bliver et mix af forskellige sange og tekster af danske kunstnere kombineret  med tekster skabt af eleverne selv ud fra egne historier og improvisationer.

Vi har valgt at kalde teaterkoncerten for PERRONEN. Teaterkoncerten tager nemlig  udgangspunkt på en perron, hvor mennesker mødes og skilles og skæbner flettes ind i hinanden. Hvor fører skæbnen dem hen? Hvad drømmer de om? Hvilke dæmoner slås de med? Og hvorfor er denne gruppe mennesker havnet netop her? Du vil få indblik i en verden fuld af følelser, savn, kærlighed og kontrol  fortalt på en visuel og abstrakt måde.

Vi vil i løbet af sæsonen øve tirsdage og torsdage samt udvalgte weekender. Eleverne vil få undervisning i sang, dans, drama og improvisationer, og der vil være god mulighed for, at udvikle de kompetencer hver enkelt elev har med. Hertil vil der komme gæstelærere, som vil give eleverne et ekstra lille skub i den forunderlige kunstneriske verden.

Spilleperiode:

Tirsdag d. 8. Marts 2022 – Lørdag d. 12. Marts 2022

Tirsdag d. 23. november havde vi fotoshoot til dette årets plakat! Det var Astrid som skulle portrættere hendes arketype – helten!

Den 30. og 31. oktober havde vi øveweekend! Det var også i denne weekend at vi fik udleveret manuskripter og fik roller.

Den 26. september var vores superseje og talentfulde elever til audition – De dansede, sang og fremførte tekst til vores teaterkoncert “Perronen”. Det bliver spændende at arbejde videre, og vi glæder os så meget til at afsløre hvilke danske numre, du kan opleve i forestillingen.

Billeder fra prøveforløbet