A Midsummer Nights STEAM er en fe-nomenal nyfortolkning af Shakespeares komedie “En skærsommernatsdrøm”. Syngende frisøser, unge elskende og italienske accenter hvirvler rundt mellem hinanden til feernes store midsommerfest i Central Park, New York.

Vi befinder os i New York i 1960’erne. En hedebølge har hærget byen i 18 dage, og alle er ved at gå ud af deres gode skind. To unge elskende, Adria og Luigi, planlægger at stikke af, fordi Adrias far, gangsterbossen Don Carlo, har lovet Adria væk til familierådgiverens søn, Dino. Dino er glad for aftalen, men det er Adrias bedste veninde Elena ikke. Elena elsker nemlig Dino, og kan ikke forstå, hvorfor han ikke vil være kærester med hende længere.

Adria og Luigi stikker af og gemmer sig i Central Park den selvsamme nat, alle feerne skal holde midsommerfest for deres Dronning Titania. Titania er lunefuld og et voldsomt skænderi mellem hende og hendes mand, Kong Oberon, har bragt den kvælende hedebølge med sig.

Men en særlig blomst, som engang blev ramt af Amors kærlighedspil vender op og ned på hele fortællingen…

Dette er en forvekslingskomedie ud over det sædvanlige. Det er sjovt, skævt og lige ud af posen, både mellem de fire elskende, men også når vi møder de skræmte frisøser, som håber at overleve Don Carlo og hans smukke brud Angelicas bryllup, samt den charmerende men lumre Puk, som på alle måder får en kæmpe finger med i spillet, når det hele går galt… helt, helt galt.

Men lykkes det Puk at få vendt det hele til alles fordel til sidst? Vil det lykkes Oberon og Titania at lægge stridsøkserne og blive forsonet, så hedebølgen kan gå over? Vil det lykkes Elena at få Dino til at elske hende igen? Vil det lykkes Adria og Luigi at stikke af, og vil de nogensinde blive benådet af Adrias papa, Don Carlo… og hvad er det egentlig for en dyb stemme, som taler fra oven…?

STEAM er et brus af latterfulde replikker, dejlige karakterer, ørehængende musik og flotte danse, og vi glæder os til at spille den for jer.

📸 Fotos: Henrik Delfer