Nu har du mulighed for at være med i Ballerup Musicals næste store opsætning Snedronningen, som er en musical skrevet frit efter H.C. Andersens eventyr, med kendt musik af danske kunstnere.

 

Udgangspunktet er den rørende fortælling om kampen mellem det gode og det onde, og de to bedste venner Kay og Gerdas dannelsesrejse. En dag får Kay en glassplint fra snedronningens spejl i hjertet, som forandrer hans verden til at være mørk og ond, så han drager med snedronningen til det kolde nord. Gerda tager ud for at finde ham, men rejsen er ikke nem for hun møder mange spændende skabninger og forhindringer på sin vej. For enden af en flod møder hun en skør blomsterkone og hele hendes blomsterhave. Hun møder derefter de rige og naive på slottet, det farlige røverfolk i skoven og endda en mystisk lappekone fra det høje nord. Men med hjertet på rette sted når Gerda hele vejen til Snedronningens grotte. Her møder hun Kay, som er helt kold og forfrossen.

Har du lyst til at synge, danse og spille skuespil sammen med en masse andre unge mennesker, så er det her du skal melde dig til.

Vi har sæsonstart søndag d. 3. september klokken 11.00-15.00.

Frem til jul er prøverne hver tirsdag kl. 18.00-21.00.

Efter jul er prøverne hver tirsdag og torsdag kl. 18.00-21.00. Vi holder ferie i alle skoleferier.

Der vil være en del øvesøndage, samt et intenst opløb fra 6. – 16. april 2024.

Du kan også tilmelde dig:

  • “backstage”, hvis du interesserer dig for alt det, der foregår bag scenen: Scenografien, rekvisitterne, makeup og afvikling af forestilling. Der vil være nogle workshopdage, men ellers er du selv med til at tilrettelægge dit forløb, og du kan sammen med et professionelt team være med til at skabe rammerne omkring forestillingen.

Tilmeld dig musicalholdet eller backstage allerede nu på bask.dk under HOLD.

Vi GLÆDER OS TIL AT SE DIG