SNEDRONNINGEN

En nyskrevet musical frit efter H.C. Andersens eventyr med musik af kendte danske kunstnere.

Et klassisk eventyr om kampen mellem det gode og det onde, og de to bedste venner Gerda og Kayas dannelsesrejse.

Kom og oplev unge fra Ballerup Musical i en fortolkning af Snedronningen. Et klassisk eventyr om kampen mellem det gode og det onde, og de to bedste venner Gerda og Kayas dannelsesrejse.

En dag får Kaya en glassplint fra snedronningens spejl i hjertet. Hendes syn på verden forandres og hun bliver kold og modbydelig. Hun forlader sin ven Gerda og drager med snedronningen til det kolde nord.

Gerda tager ud for at finde Kaya, fuld af tiltro til at hun kan blive god igen. Foran Gerda venter der en lang rejse, hvor hun møder mange farlige og finurlige skabninger og en masse forhindringer. Men med hjertet på det rette sted, når Gerda hele vejen til Snedronningens grotte. Kaya er helt kold og forfrossen, men sammen tager de kampen op mod den onde Snedronning

I et halvt år har 35 unge fra Ballerup arbejdet sammen om at lave denne musical. Nogen har sunget, danset og fået skuespiltræning. Andre har lært at lave rekvisitter og komstumer. Og musikskoleeleverne har øvet sig på livet løs på kendte danske hits.

Glæd jer til at blive inviteret ind i denne magiske verden i Baltoppen Live til lyden af hits fra bl.a. Tobias Rahim, Birthe Kjær, Kim Larsen, Medina og mange flere.

Baltoppen LIVE
Baltorpvej 20
Ballerup, 2750
Varighed: 2 timer inkl. Pause.
Billettyper:

Voksen (A) 
85,00 kr. (+ billetgebyr DKK 6.94)

Barn U/18 år. (A)
45,00 kr. (+ billetgebyr DKK 6.94)

Lørdag den 13. april

Lørdag den 13. april kl. 16.00 – Premiere

Søndag den 14. april

Søndag den 14. april kl. 16.00

Søndag den 14. april

Søndag den 14. april kl. 19.00

Mandag den 15. april

Mandag den 15. april kl. 19.00